Webshop

In onze webshop zijn producten voor decentrale afvalwaterzuivering verkrijgbaar, zoals technische IBA’s, septic tanks en regenwatertanks. Ook verkopen wij allerlei hulpstukken en accessoires voor de systemen. 

Decentrale afvalwaterzuivering

Onze producten

Vetafscheiders

Technische IBA installatie

Septic tanks

Regenwatertanks (met en zonder filter)

Pompen, pompput en toebehoren

Accessoires

Stap 1: De offerteaanvraag

U bekijkt de producten in onze webshop en doet een offerte aanvraag indien u geïnteresseerd bent.

Stap 2: Het contactmoment

Wij nemen contact met u op en lopen het product met u na. Ook geven wij aanvullende informatie en beantwoorden we vragen waar u nog mee zit. 

Stap 3: Offerte definitief maken

Wij maken de offerte compleet en sturen deze op inclusief de algemene- en aanvullende voorwaarden.

Stap 4: De levering

Het product wordt bij u geleverd op locatie. Hierbij ontvangt u de installatiehandleiding. (Deze is ook altijd te vinden op de webpagina van het product). 
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Van offerteaanvraag tot levering

Hoe werkt onze webshop?

Op onze webshop kunt u niet direct afrekenen bij bestelling van de producten. Veel van onze producten hebben aanvullende artikelen, hulpstukken en accessoires nodig om de set compleet te maken. Na uw aanvraag via de webshop maakt neemt Wetlantec altijd telefonisch contact met u op om advies te geven over het systeem, om eventuele vragen te beantwoorden en om uw offerte compleet te maken. 

De antwoorden in ons kenniscentrum

Kenniscentrum

In de artikelen valt te lezen wat de systemen precies zijn, hoe ze werken, wat voor onderhoud nodig is en wat de voor- en nadelen zijn. 

Ons visitekaartje

Deze klanten gingen u voor

Sinds 1995 heeft Wetlantec ruim 3.000 projecten afgerond. Bekijk welke projecten we allemaal hebben afgerond op onze projectpagina.